Ε.Ι.Π.Δ - γκετεμπρογκ | ιδρυτης & επικεφαλης
Γιώργος Ζαπάρτας

Γιώργος Ζαπάρτας

Διοργανωτής

Ο Γιώργος Ζαπάρτας  είναι επικεφαλής και ιδρύτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στη Σουηδία. Ο κύριος Ζαπάρτας με καταγωγή απο τις Φερες Έβρου, σπούδασε μάρκετινγκ και οικονομία και έκανε το μεταπτυχιακό του στη διοίκηση των επιχειρήσεων.

Εργάσθηκε για 17 χρονια σε εμπορικά τμήματα Δημοσιογραφικών Οργανισμών οπως Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπρακη ΑΕ, ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ ( εκδόσεις Μπόμπολα), Εκδοτική Μακεδονική εκτυπωτική ( εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ). Εχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια και ημερίδες για την ανάπτυξη και την προβολη του Τουρισμού και του πολιτισμου. Εχει πληθώρα συμμετοχών σε συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς με εθελοντική εργασία.

Ζει και εργάζεται στο Γκετεμπρογκ της Σουηδιας τα τελευταία 4 χρονια, όπου δραστηριοποιείται ενεργά στο κομμάτι της διοργάνωςης & προβολής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Εχει διοργανώσει πληθώρα δράσεων και εκδηλώσεων σε ολόκληρη την Σκανδιναβία. Εχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό συγκεκριμένα με το μπασκετ και το τέννις όπου ειναι από τα αγαπημένα του αθλήματα. Διετέλεσε ως χοροδιδάσκαλος παραδοσιακών χορών και συμμετέχει σε διαφορα χορευτικά συγκροτήματα.